Sunday, May 8, 2016

The Marauder - Ten Ton Military Vehicle - Top Gear - BBC

                           http://www.topgear.com/videos/richard-hammond/richard-drives-marauder-part-12-series-17-episode-1                              

Marauder este un blindat , mina de vehicul , care este produs cu protecție de Grupul Paramount din Africa de Sud . A fost lansată în cadrul Expoziției Internaționale de Apărare din 2007 (IDEX) și a Conferinței din Abu Dhabi , cea mai mare expoziție de arme din Orientul Mijlociu .
Marauderul a fost creat pentru misiuni de recunoaștere și menținere a păcii. Are un echipaj de până la zece, inclusiv șoferul și comandantul.
Inițial proiectat să funcționeze în zone urbane, construite și închise, este mai mic, atât în ​​ceea ce privește mărimea, cât și greutatea, decât modelul Matador , un vehicul blindat similar. Configurația vehiculului este fie 4x4, fie 6x6 . Marauderul are o viteză de croazieră cuprinsă între 100 și 120 km / h (62-75 mph) și un interval maxim de 700 km (430 mi).
Cocoșul monocoac al lui Marauder oferă protecție împotriva proiectilelor până la STANAG 4569 Level III pentru compartimentul echipajului.
Capacitatea încărcăturii Marauder permite instalarea diferitelor sisteme de apărare și arme, inclusiv mitraliere de calibru ușor și de calibru mediu , instalații cu arme de tun și lansatoare de rachete, precum și sisteme de comandă, supraveghere și control. Vehiculul poate fi configurat astfel încât mortarul să poată fi descărcat de pe platforma utilă.

Marauder este un blindat , al meu vehicul , care este produs cu protecție de Paramount Group din Africa deSud . Acesta a fost lansat în cadrul Salonului Internațional 2007 de Apărare (IDEX) și Conferința de la Abu Dhabi , cea mai mare expoziție de arme din Orientul Mijlociu 

No comments :

Post a Comment