Wednesday, July 25, 2018

zarooq sand racer price

Toate modelele Supercars arata fantastice, dispun de interioare luxoase de inspiratie pentru curse si sunt masini exclusiv de inalta performanta. Numitorul lor comun este că acestea sunt potrivite pentru cursele de curse și, desigur, nu sunt concepute pentru lovituri rapide.
Motoarele Zarooq fac supercars care te vor lasa fara suflare in timp ce accelerati intr-o zi de sfarsit de saptamana si pe care o poti lua si pentru o naveta luxoasa in oras. Ceea ce face ca SandRacers să fie unic este că sunt capabili să manipuleze orice teren de teren, chiar și cele mai dune dune din Desertul Arabic unde s-au născut. “ Zarooq "/ زاروق înseamnă Sand Racer în Emirate, este cel mai rapid șarpe din deșert. Zarooq Motors este primul producător de automobile din Emirați cu instalații de producție în EAU și Europa.
Echipa este formată din experți în motorsport și de lux, cei mai buni designeri și ingineri de clasă internaționali, susținut de profesioniști renumiți precum Campos Racing.
UN AUTOVEHICUL CU 2 LOCURI, TRACTIUNE SPATE, SUPERCAR CU MOTOR, CU UN CORP CREAT DE UN DESIGNER HIPERCARTIER, CU O FIBRA DE CARBON DE LUX SI UN INTERIOR DE PIELE CUSUT MANUAL.
PERFORMANȚA BRUTALĂ (525 CP, 660 NM, 6.2 L V8 ȘI 1300 KG) ESTE LA FEL DE PUTERNICĂ PE ASFALT, CA ȘI OFF-ROAD, CU AMORTIZOARE DE 45 CM DAKAR, CU O CUTIE DE VITEZE SEQUENTIAL OFF-ROAD ȘI UN ȘASIU UNIC DE CURSE UȘOARE, ÎN CUSCA RULANTĂ PROIECTATĂ DE INGINERII CAMPOS RACING GRAND PRIX.

No comments :

Post a Comment